Gratis boeken die je bewust maken

Love Books!

Ik heb een verzameling gemaakt van wat ik vind en tegenkom op het web. Hier vind je gratis boeken die je verrijken, bewustmaken, inzichten geven, etc. Veel plezier!


Marketing voor HippiesMarketing voor Hippies. Speciaal voor bewuste ondernemers van deze tijd. Gratis te downloaden: http://marketingforhippies.com/

 

 

 


cursus in wonderenOnline een Cursus in Wonderen. Met het werkboek kun je online de oefeningen doen, elke dag 1 oefening. Gratis video's en verdere uitleg. Voor mij is deze cursus nog helderder geworden na het onderstaande boek Zero Limits. Ook hier is het uitgangspunt dat wat zich in onze buitenwereld afspeelt een weerspiegeling is van onze binnenwereld.

Laat je niet afschrikken door het woordgebruik, verras jezelf en ontwaak.. Ga hier naar de site.


zerolimitsJoe Vitale heeft een boek geschreven over Dr. Ihaleakala Hew Len. Ho'oponono is een manier om de relatie met het Goddelijke in ons te herstellen. Het leert ons oude data / herinneringen die wij keer op afspelen en ruis en errors geven in onze gedachten, woorden, daden en acties, schoon te maken. Hiermee nemen we 100% verantwoordelijkheid voor alle creaties in ons leven. Een prachtige methode die je helpt herinneren om het Goddelijke (oftwel Flow / Divine) weer te laten stromen in je leven en oude data / herinneringen letterlijk te deleten.

Hier is de pdf te downloaden.

KANTTEKENING: Dr. Ihaleakala Hew Len heeft oorspronkelijk een uitgebreide versie van het vergevingsproces gebruikt die hij geleerd heeft van Morrnah Nalamaku Simeona. Dit is dus niet de verkorte versie die in het boek met Joe Vitale wordt besproken. De uitgebreide versie heb ik zelf gevolgd in Nederland, via Gerda van der Linden. Dit is de oorspronkelijke versie en is erg krachtig! Ga naar http://www.aloha-o-ka-i.org/ho-oponopono/ho-oponopono

 


sacred-economicsDe oude (financiële) systemen brokkelen af. Een nieuwe samenleving die meer verbonden is met elkaar en met de aarde, ecologisch verantwoord en duurzaam. Een 'must read' voor alle leeftijden. De online versie is in verschillende talen beschikbaar. Download hier: http://sacred-economics.com/about-the-book/.
Bekijk ook de video hier.

 


Spiritual Marketing

Download hier het boek van Joe Vitale: Spiritual Marketing.
Engels. Een 5 stappen plan. Ook voor zelfstandig ondernemers. :  I pointed out that there is an escalator through life, too. You can take the hard path or the easy path. It’s all your choice.
This book shows you where the escalator is located. Get on it and enjoy the ride...' Joe Vitale.


Minder moeten, meer flow. Jan BommerezPrachtig boek van Jan Bommerez. 'Je bent wat je bent en je wordt wat je denkt. Het is ons denken dat onze ware essentie verbergt. Lees dit boek daarom met een open geest. Stel het directe oordeel en de weerstand die soms zullen opkomen, even uit. Lees met je hart, niet met je hersens. Het is voor mij een eer een deel van de reis samen met je te mogen maken. Dank daarvoor.
Jan
jan@bommerez.com
Minder moeten, Meer flow. Jan Bommerez


Naisha Ahsian
Naisha Ahsian is één van mijn grote favorieten. Al jaren werk ik met kristallen en haar inzichten en connectie met deze prachtige schatten van de aarde zijn van onschatbare waarde. In onderstaand boekje legt zij helder uit wat ware overvloed is en wat het armoedebewustzijn inhoudt. De cd's kun je kopen, de meditaties zijn echt de moeite waard! Gratis pdf boek Infinity Abundance vind je hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *