Contact Sandra Njio

Contact Sandra NjioDe Nieuwe Dertiger.

Ik coach op verschillende locaties. Dit kan een wandeling zijn in een bos, tijdens de lunch in een fijn café, de lobby van een hotel, of bij mij thuis of bij jou thuis of ik huur een ruimte afhankelijk van de situatie. Ook werk ik (internationaal) via Skype (sandra_njio) of via Zoom. Via Zoom krijg je een link van mij toegestuurd na het maken van een afspraak.

Het gaat erom dat we tot een diep gesprek kunnen komen en in verbinding zijn met elkaar.

Contact

Mobiel: 06 10606550
Telefoon: 030 785 2306.

Skype: sandra_njio

Bij mij thuis; parkeren is gratis, de praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. De toegang is geschikt om met een rolstoel te betreden en er is een lift aanwezig.

Adres: Utrechtse Heuvelrug 182, 3452 LM  Vleuten (Utrecht).
Openbaar Vervoer: Klik hier voor 9292.


Wil je liever eerst informatie opvragen voordat je belt? Dat kan natuurlijk, maak dan gebruik van onderstaand formulier.