Quarterlife Crisis: wat nu? Be Unfuckwithable!

Quarterlife crisis: Be Unfuckwithable!

NOTE: Deze cursus is niet alleen voor mensen die door een quarterlife crisis gaan. Maar ook wanneer je een burn-out hebt of er tegenaan zit, wanneer je gewoon even in de knoop zit, of wanneer je persoonlijk wilt groeien is dit DE workshop om te volgen. Het is laagdrempelig, laag geprijsd, en je krijgt veel waarde!

Elke crisis, of dit nu een quarterlife crisis is of niet,  is tegelijkertijd een grote opportunity om jou zowel op persoonlijke niveau als zakelijk niveau op de succesladder omhoog te schieten.

Being Unfuckwithable is een state of mind waarin je helder bent en gefocust, optimaal presteert en  waar je in een echte verbinding bent met jezelf en de ander waardoor je op alle gebieden grotere resultaten behaalt.

Kijk jij een ellendige burn-out in de ogen of wordt je op je hielen gezeten door een angstaanjagende Quarterlife Crisis? Zit jij jezelf in de weg of probeer je met klamme handjes het roer om te gooien omdat je een heel andere koers wil gaan varen? Be Unfuckwithable! Want wat het ook is waar jij je door laat leiden, bewust of onbewust, het maakt het leiden daar naar waar je naar toe wil niet makkelijker.

‘Waar er een deur dicht gaat, gaat er een andere open.’ Je hoort het vaker, toch? Maar wat nou als je met je neus tegen de muur loopt. Of jouw eigen gedachten je van het kastje naar de muur sturen? Je zal toch eerst die deur moeten vinden om te zien dat die openstaat.

Being Unfuckwithable is een state of mind waarbij je de dingen vanuit een helder perspectief bekijkt. Je bent gefocust, presteert optimaal en je staat in verbinding met jezelf. Je gunt jezelf de rust en de ruimte om te zijn wie je bent om vervolgens te bepalen wat je wel en niet wil.

Unfuck your life door deel te nemen aan de training Be Unfuckwithable. De training bestaat uit
1 dagdeel en wordt momenteel aangeboden tegen een unfuckwithable prijs, namelijk € 40,-!

Tijdens de training Be Unfuckwithable leer je onder andere:

  • te begrijpen waar je gevoelens van onzekerheid vandaan komen
  • hoe je richting geeft aan je leven
  • om te gaan met negativiteit en kritiek
  • wat je sterke punten en je valkuilen zijn
  • hoe je jouw identiteit kan inzetten als tool

Quarterlife Crisis

Vrijwel iedereen is bekend met het begrip Midlife crisis. Misschien ken je het van mensen om je heen of van horen zeggen. Deze mensen kunnen last hebben van depressieve gevoelens, zich in een relatie bevinden waarbij ze ongelukkig zijn, zich afvragen of ze wel alles uit het leven halen wat er in zit of twijfelen over de keuzes die ze hebben gemaakt of op het punt staan te maken.

Misschien herken je jezelf hierin maar laat je het wegwuiven door je leeftijd. Want je bent toch nog veel te jong voor een dergelijke lifecrisis? Fout! Juist als midtwintiger en/of dertiger kunnen vragen als ‘Is dit het?’ of ‘Wat wil ik nou eigenlijk echt?’ je bezighouden. In elke fase van ons leven staan we voor belangrijke beslissingen en dienen we ons te realiseren dat te allen tijde van koers kunnen veranderen zolang we zelf aan het roer blijven staan.

De Nieuwe30er helpt jou graag bij het uitstippelen van je route zodat jij binnen afzienbare tijd Unfuckwithable door het leven gaat.