Tarieven Life Coaching

Reading Time: 1 minute.

Fijn dat je meer wil weten over de Nieuwe Dertiger en de tarieven die ik hanteer.

Waarom kiezen voor de Nieuwe Dertiger?

  • Ten eerste is het een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terugbetaald. Want wat je bij de Nieuwe Dertiger leert, is voor het leven.
  • De Nieuwe Dertiger werkt met coachingpakketten van 3, 6 of 9 maanden. Op deze manier weet je zeker dat je resultaat behaalt.
  • Het is belangrijk dat je bij mij een veilig gevoel ervaart, zodat ook alles bespreekbaar is in de sessies, dan haal je er namelijk het maximale uit. Daarom hanteert de Nieuwe Dertiger het principe van Niet Tevreden, Geld Terug*. Waarom? Omdat ik wil dat je weet dat ook ik, als Life Coach, het belangrijk vind dat je als klant tevreden bent en het gevoel hebt aan het juiste adres te zijn voor jouw problemen.
  • De gratis  en geheel vrijblijvende oriëntatie sessie is deels ook al een coachingssessie. Anders weet je tenslotte nog steeds niet na het gesprek hoe ik te werk ga.
  • De pakketten worden persoonlijk met je doorgenomen qua inhoud, frequentie en duur. Tarieven worden hier daarom niet genoemd.

Neem contact op met mij op via het formulier, of bel met 06 106 06 550. Dan kunnen we samen overleggen over een voor afgestemd plan wat past bij jouw persoonlijke situatie.

*alleen geldig tijdens de eerste drie losse sessies (incl. oriëntatiesessie). Aangeven in de laatste van de drie sessies, mondeling en face to face. Wanneer je eerst een intensive van een dagdeel ontvangt in je (VIP)pakket,  is dit principe niet van toepassing omdat er een uitgebreide intake is.