Missie

Your vision will become clear, only when you look into your own heart. Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens."Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt...
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, wordt wakker." Carl Jung

Life Coach Sandra
Mijn visie is een samenleving die persoonlijk zowel als zakelijk bewuster omgaat met hun innerlijke gevoel, drijfveren en omgeving. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw gevoelens, je gedachten, je gedrag en wat er gebeurt in je lijf. Het Hart stroomt als een rode draad door deze 4 basiselementen. In ons leven sluiten we ons Hart als we pijn ervaren en openen we het Hart als we liefde en vreugde ervaren. Wat in onze binnenwereld speelt wordt door de buitenwereld gespiegeld.

Het Geheim van het leven
Onze omstandigheden geven ons ervaringen in het leven en het lijkt alsof deze onze gevoelens en emoties bepalen en onze state of mind: is het glas half leeg of half vol? Maar er zijn een aantal principes oftewel wetmatigheden die ten grondslag liggen aan onze ervaringen. De Nieuwe Dertiger leert je hoe deze wetmatigheden in jouw leven werken, zorgt voor een transformatie die ongekend is.  Het gaat verder en dieper dan mindfulness, positief denken, of positieve psychologie, het gaat dieper dan alleen het veranderen van je overtuigingen (zoals in NLP) of de methodieken in de reguliere psychologie.

Leven vanuit essentie = intrinsiek geluk
Ik wil de nieuwe generatie dertigers herinneren hoe zij in staat zijn vanuit hun essentie te leven en zichzelf te begrijpen vanuit het grotere geheel. Hun leven zullen zij voller en intenser ervaren en bouwen zo mee aan een vreedzamere en duurzamere samenleving.

Identiteit is niet bepalend maar een tool
Ik, in mijn rol als Life Coach, zorg ervoor dat de diverse obstakels in je leven een stepping stone worden. Elke stap die je neemt wordt zo een avontuur waar jij de leiding hebt en niet de omgeving. Zo word je meer mens, word je hart je kompas en kan jij het leven leiden dat voor jou bestemd is.
Verander dat wat nu tegen je werkt, en zorg dat het voor je gaat werken door je eigen identiteit als tool te hanteren om tot de essentie te komen; dit helpt je vanuit je essentie / hart te leven, vanuit heelheid, authentiek en autonoom te zijn; belangrijke voorwaarden voor persoonlijk leiderschap.
Als jij je hiervoor openstelt creëer je niet alleen een gelukkiger en zinvol bestaan in jouw eigen leven en voor jouw naasten en nabestaanden, maar uiteindelijk werk je zo ook aan een 'rijkere' samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.