Innerlijk Leiderschap

Reading Time: 3 minutes.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling hoort bij leven. De wirwar van al die lagen die je in al die jaren hebt opgebouwd kunnen je verwarren waardoor het lijkt alsof je verdwaalt bent. Bij een Life Coach traject ont-wikkel je jezelf en daarmee geef je jezelf tegelijkertijd ook bloot. Vertrouwen is daarom een belangrijke basis om samen aan de slag te gaan.

Omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat jij niet dat kan krijgen wat jij zou willen; een fantastische partner, een droombaan, een gezin, ‘gewoon’ gelukkig zijn. Je geeft je leven misschien een 7, maar hoe kom je naar die 9? Wanneer je met één of meer blokkades te maken hebt, kan het voelen alsof je tegen muren aanloopt.

Innerlijk Leiderschap

blokkades omzetten in stepping stones.

  • je bent onzeker, je wil werken aan je zelfbeeld en jezelf beter presenteren
  • je piekert vaak en maakt je veel zorgen. Je wil leren hiermee om te gaan en meer in het nu te leven.
  • je hebt je partner verloren of je bent gescheiden; je wil je levensenergie weer voelen en het geluk durven vastpakken
  • je komt niet uit de verf, je wil de wereld nu wel eens laten zien wie je echt bent en wat je in huis hebt
  • je ervaart een burn-out of bent moe, gestressed en snel geïrriteerd en wil je levensenergie weer voelen stromen

Hierdoor heb je het gevoel dat je wordt geleefd, dat omstandigheden ervoor zorgen dat jij niet dat kan krijgen wat jij zou willen; om van die 6 of 7 die jij je leven geeft naar een 9 te komen kan een Life Coach het verschil maken.

Innerlijk Leiderschap & Bewustwording
Als je niet begrijpt waarom je de dingen doet die je doet en ongewenste situaties op je pad komen, hoe kun je dan veranderen? Steeds weer zul je dan merken dat je onbewust een oud patroon herhaalt die steeds weer leidt tot een ongewenst resultaat. Jouw verleden en de keuzes die je gemaakt hebt, hebben je hier gebracht, daar waar je nu bent. Jij bent dus heel goed in staat om ongewenste situaties ook weer om te draaien naar gewenste situaties.

Innerlijk Leiderschap & Life Coaching
Een Life Coach helpt je om weer de leiding te nemen in je leven zodat je meer grip hebt op je leven. Jouw gedachten, gevoelens, gedrag en keuzes bepalen tenslotte jouw toekomst.

Innerlijk Leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven, antwoord geven op externe omstandigheden en het (leren) aannemen en volledig accepteren van de keuzes die je hebt gemaakt en nog gaat maken.

Innerlijk Leiderschap & Authenticiteit
Innerlijk Leiderschap brengt tevens autonomie en daarnaast word je hierdoor authentieker. Authentieker omdat je jouw drijfveren leert begrijpen, je zelfkennis vergroot en sterker wordt in wie jij werkelijk bent in plaats van te zijn wat mensen van jou verwachten. Achterwaarts begrijpen, voorwaarts leven. Het verleden speelt vaak een te belangrijke rol in ons leven; vaak een veel grotere dan we denken of zouden willen.

Om weer in het Nu te kunnen zijn, effectief te kunnen functioneren en te krijgen wat je wilt plus willen wat je hebt kan Life Coaching bij de Nieuwe Dertiger echt het verschil maken. En het verleden hoeft niet altijd omgespit te worden om het te begrijpen; bij de Nieuwe Dertiger krijg je de nieuwste inzichten en leer je op een diep niveau begrijpen hoe een aantal principes in ons leven werkt. Met die handvatten kun je jouw leven transformeren!

Bel nu voor een afspraak met Sandra op 06-10 60 65 50, e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.