Referenties

Reading Time: 1 minute.

Zie ook LinkedIn

Ik heb een traject van 6 maanden doorlopen samen met Sandra. Ik heb er veel aan gehad en ik zou het zo opnieuw doen. Met hulp en aandacht van Sandra heb ik mijn positie binnen mijn familie gevonden, trauma’s uit kindertijd kunnen plaats geven en ik heb mijn levensdoelen kunnen vinden. Daarnaast heb ik geleerd van de betekenissen van gedachten en gevoelens zijn in het algemeen. Het was een fantastische reis waarin ik vele nieuwe inzichten heb gekregen! Warme omhelzing van P.

 

P A, PHD researcherTechnical Sales ConsultantIndustry: Seperation Sciences

Het was enorm fijn om met Sandra samen te werken.
Een aantal maanden heeft Sandra mij gecoacht om er beter achter te komen wat ik graag wil met betrekking tot mijn werk.
Al snel stonden de gesprekken in het teken van bewustwording op zoveel meer vlakken dan alleen werk.
Ongeveer een half jaar na de coaching heb ik nog steeds zo ontzettend veel aan de dingen die ik geleerd heb dankzij Sandra.

Sandra is een warm mens, waarbij je je direct welkom voelt. Ik heb geen moment het gevoel gehad niet open te kunnen zijn over verdriet, twijfels en angsten die bij mij leefden. Na elke sessie zat ik met zo veel dankbaarheid en vreugde terug op de fiets naar huis.

Als je voor jouzelf wilt kiezen en liefde, rust en positiviteit bewust wilt ervaren, kan Sandra jou daar zeker bij helpen. Wat je leert kun je niet meer ontleren, het zijn dus lessen voor het leven.

Laura HaakGroepsleiderDe Forensische Zorgspecialisten

Ik ken Sandra als een hartelijke, inspirerende en oprechte persoonlijkheid. Een van haar kernkwaliteiten is dat zij op elk niveau weet te communiceren en zodoende voor een ieder een sparringpartner en/of coach van toegevoegde waarde is. Sandra luistert zonder oordeel te vellen en is tegelijkertijd open en direct als het gaat om feedback. Meer dan eens weet zij zaken aan te wijzen waarvan je zelf het bestaan niet wist en geeft ze je handvatten om daar op positieve wijze iets mee te doen.

Sandra opereert vanuit haar brede kennis en kunde en haar sterke intuïtieve gevoelens en gedachten zonder daarbij ‘zweverig’ te zijn en/of over te komen. Sandra helpt je te ontdekken wie je bent, laat je zien wat je kunt en wijst je desgewenst de juiste richting op. Dit alles realiseert zij door je anders te laten kijken. Met dezelfde ogen, maar een andere blik. Objectief en Positief. Precies zoals Sandra zelf ook is.

Jessica GrauerholzEigenaar, Trainer & RecruiterGreywoods

I highly recomend working with Sandra if you really want to drive a fundamental change in your life, either personal or professional. She has a profound and cristal clear understanding about the underlying forces that drive change. With her warmth and wisdom you will uncover your own master within and find the very guide to accomplish all your dreams.

Helmar Rodriguez MessmerChange Maker, Professional speakerElumarhe Innate Experience

Mede dankzij het coachingstraject bij Sandra is er de afgelopen maanden veel verandert, terwijl er eigenlijk helemaal niets verandert is. Rust en ruimte zijn daarbij misschien wel de sleutelwoorden. Sandra heeft me geholpen om anders naar mijn gedachten- en gedragspatronen te kijken. Niet elke gedachtenkronkel of gevoel serieus nemen, niet alles willen controleren of vasthouden en niet overal – zowel intern als extern – op moeten reageren of acteren. Met humor, kritische vragen en verschillende theoretische kaders zet ze je aan het denken. Daarbij is Sandra een warm persoon, prettig om mee te praten en met veel kennis.

Niet eerder heb ik zo concreet nagedacht over wat ik belangrijk vind. En in plaats van mijn perfectionisme te proberen te veranderen, kan ik het nu beter inzetten op momenten dat het van pas komt. Op andere momenten ben ik me er eerder bewust van en herstel ik sneller of kan ik meer loslaten en achterover hangen. Ik ben meer mijn relaxte zelf en voel me stabieler en sterker. Meestal dan, want dieptepunten zijn er altijd en ik bedenk me dan dat dat niet erg is: het wagentje van de achtbaan gaat altijd vanzelf weer omhoog.

A.H.Web Editor

Afgelopen maanden een coachingstraject bij Sandra gevolgd. Ik heb verhelderende inzichten gekregen in werkelijkheid en illusie, the power of thoughts, de rollercoaster, bewustwording en voorbijgaan aan oude patronen en verwachtingen. Ik heb geleerd met andere ogen te kijken naar wat er nu plaatsvindt en een bredere visie te creëren waardoor mijn veerkracht is versterkt. Uiteraard kan ik u Sandra van harte aanbevelen. Een waardevol cadeau voor jezelf!

Christel van den BoschLeerling Begeleidster GGZ met ervaringsdeskundigheidLister

Sandra is een coach die een zeer scherp intuïtief gevoel heeft over wat er gaande is met een klant. Ze heeft de mogelijkheid om u te confronteren met jezelf op een zeer respectvolle manier. Haar warme persoonlijkheid en integriteit maken dat ik haar sterk haar aanbevelen!

Roel BreulsTrainer / CoachVUmc Amstelacademie

Na een zware hartoperatie en burnout was ik de weg kwijt. Dankzij Sandra is snel duidelijk geworden wat mij te doen stond. Mijn angsten zijn verdwenen en door de heldere opdrachten en opstellingen heb ik een vliegende start kunnen maken met een nieuwe baan en een sterkere persoonlijkheid.  – Paul

P. Pherai

Na een zware burnout wist Sandra onmiddellijk mijn kern te raken. Door de opstellingen en de veilige sfeer werden dingen die diep verstopt waren zo zichtbaar en voelbaar dat ik er niet meer om heen kon. Door haar begeleiding kon ik grote stappen zetten en uit het dal klimmen waar ik in zat.

T. KorkmazIBM

Een sessie met Sandra is voor mij altijd succesvol. Als mens is zij warm, hartelijk en weet zij een veilige sfeer te creëren. Zij is bijzonder goed in tot de kern komen.

Eveline den BoeftEigenaarBeleef Succes